Caofen F80 – o noua motocicleta electrica pentru enduro

Producătorul chinez de două roți Caofen a prezentat motocicleta sa de enduro F80, o motocicleta 100% electrica. Motocicleta este destinata pieței europene si va intra în vânzare la scurt timp după salonul motocicletelor EICMA din 2021.

Designul este simplu, inspirat de motocicletele de endure ICE. Aproape nu există caroserie și singura iluminare pe care o obțineți este de la LED-urile mici de la ambele capete.

În completarea designului robust sunt roțile cu anvelope cu model bloc și o furcă înaltă USD în față, ideala pentru off-road.

Motocicleta electrica Caofen F80 este alimentata de un motor de 8 kW cu lanț, capabil să ofere o viteza maxima de 85 km/h. Capacitatea bateriei rămâne nedezvăluită pentru moment, dar autonomia declarată este de 150 km. Credem că F80 ar putea avea ceva mai multă autonomie, având în vedere este dedicata activitatilor outdoor unde de obicei nu există stații de încărcare în locațiile izolate în care se poate aventura. Seamana cu Sur-Ron LBX, daca e sa ma intrebati, insa mi se pare un pic mai neinchegata. 

Producatorul nu a dezvaluit foarte multe specificatii pentru aceasta motocicleta electrica, insa din cate putem vedea este prevazuta cu display LCD si frane pe disc fata spate, ABS.

Lansarea oficiala a motocicletei electrice Caofen F80 este programata pentru EICMA 2021. 

banner-surron-romania
Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *