MV Agusta lanseaza trotineta electrica RAPIDO Serie Oro

MV Agusta prezinta noua sa trotineta electrica Rapido Serie Oro, in incercarea lor de a intra pe piata de vehicule electrice. După lansarea cu succes a primei biciclete electrice marca MV Agusta, denumita AMO, RAPIDO este noul membru din gama de mobilitate electrica a companiei. Compania doreste sa iasa in evidenta in aceasta piata deja aglomerata. Designul elegant, specificatii de top, sunt doar cateva din avantajele companiei. RAPIDO Serie Oro este un produs destinat utilizatorilor urbani, sofisticati care caută un mod mai sigur și mai plăcut de a se deplasa in oras zilnic.

Inspirată de modelele premium Serie Oro ale mărcii, această versiune a modelului RAPIDO prezintă un stil rafinat, clasic, negru/auriu/roșu. Totodata prezintă cele mai avansate materiale și tehnologii de mobilitate electrică:

  • cadru din aliaj de magneziu
  • anvelope tubeless de 10 inch față și spate
  • frâne cu disc hidraulice
  • motor electric fără perii de 48V 500W
  • cuplu de până la 24 Nm
  • o autonomie generoasă de 50 km și viteze maxime de aproape 40 km/h (blocat la 25 km/h pentru țările UE).

Citeste si: Ducati lanseaza trotineta electrica PRO-III si promite sa vina pe piata si cu motocicleta electrica

RAPIDO poate urca pante de pana la 14 grade, iar utilizatorii au la dispoziție 4 moduri de control al puterii: pieton, Eco, Comfort și Sport+. Are, de asemenea, un tablou de bord LCD, de 4 inchi, care acționează ca un panou de control. Trotineta este conectata prin bluetooth la aplicatia pentru smartphone.

”Folosim aceeași grijă și atenție cu care se acordă în mod tradițional motocicletele noastre legendare, la fabricarea manuală a bicicletelor și scuterelor noastre electrice. Arhitectura noii companii a fost concepută special pentru a promova un proces deschis de partajare reciprocă a competențelor la toate nivelurile de producție și între cele două companii. De la proiectare până la asamblarea atelierului, totul este in continua comunicare intre departamente. Calitatea și nivelul de performanță al vehiculelor noastre de mobilitate electrică sunt aceleași pe care le obținem în producția noastră tradițională de motociclete. În acest sens, putem spune cu adevărat că MV Agusta se referă la arta mobilității electrice.”

Ratmir Sardarov, șeful diviziei de mobilitate electrică a Grupului MV Agusta

Trotineta electrica RAPIDO Serie Oro va fi disponibila pentru vânzare online mai întâi, apoi prin rețeaua de dealeri MV Agusta. Prețul recomandat de vânzare este de 999 EUR.

banner-surron-romania
Spread the news:

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *