Descoperă libertatea de a pedala cu putere electrică: bicicleta electrica NIU EUB-01

În lumea în schimbare rapidă a transportului urban, bicicletele electrice devin tot mai populare pentru că oferă o alternativă ecologică, economică și practică la mijloacele de transport tradiționale. NIU EUB-01 se ridică la nivelul acestor așteptări, combinând inovația tehnologică cu confortul și performanța într-un pachet compact și elegant.

Design și Construcție

NIU EUB-01 impresionează cu un design modern și elegant. Cadru său din aluminiu este robust și ușor, asigurând o experiență plăcută de condus. Bicicleta este concepută pentru a fi confortabilă și practică pentru orice călătorie urbană, fie că este vorba de naveta zilnică sau de o plimbare relaxantă în oraș.

Performanță și Putere

Cu un motor electric puternic și eficient, bicicleta NIU EUB-01 te propulsează cu ușurință pe străzile orașului. Poți alege nivelul de asistență dorită, ajustându-l pentru a te potrivi stilului tău de condus și condițiilor de teren. Bateria de înaltă capacitate îți oferă autonomie suficientă pentru a parcurge distanțe lungi fără griji.

Confort și Siguranță

Suspensia confortabilă și sistemul de frânare eficient asigură o călătorie lină și în siguranță. NIU EUB-01 este echipată cu componente de calitate și tehnologie avansată, oferindu-ți încrederea că vei ajunge la destinație în condiții optime.

De ce ai alege bicicleta electrica NIU EUB-01 pentru deplasarea in orasele mari?

  1. Mobilitate și Flexibilitate: Bicicleta electrică NIU EUB-01 oferă o modalitate rapidă și flexibilă de a te deplasa prin traficul urban. Poți evita aglomerația și întârzierile asociate cu transportul public sau mașina personală, ajungând la destinație mai rapid și mai relaxat.
  2. Economie: Folosind o bicicletă electrică în oraș, economisești bani pe termen lung. Costurile de întreținere sunt mai reduse în comparație cu o mașină, iar faptul că folosești energie electrică în loc de combustibil înseamnă că costurile de operare sunt mult mai mici.
  3. Mediu: Optând pentru o bicicletă electrică, contribui la reducerea poluării și la protejarea mediului înconjurător. Nu emite poluare atmosferică și nu generează zgomot, ceea ce face ca bicicleta electrică să fie o opțiune ecologică și sustenabilă pentru deplasările în oraș.
  4. Sănătate: Pedalatul este o formă excelentă de exercițiu fizic și alegând o bicicletă electrică, îți poți menține nivelul de activitate fizică chiar și în timpul călătoriilor zilnice. Bicicleta electrică oferă asistență la pedalare, ceea ce înseamnă că poți ajusta nivelul de efort în funcție de necesități și condiții.
  5. Confort: NIU EUB-01 este concepută pentru a oferi un nivel ridicat de confort în timpul călătoriilor urbane. Suspensia și geometria cadrelui sunt adaptate pentru a absorbi șocurile și vibrațiile de pe drumuri, iar poziția ergonomică de conducere asigură o experiență plăcută și fără stres.

Specificatii tehnice Bicicleta electrica NIU EUB-01 (AERO)

Autonomie: pana la 85 km
Viteza maxima: 25 km/h
Putere motor: 250w | Putere maxima: 350w.
Greutate: 43.5 kg
Acumulator: 48V 16Ah, 18650 Litiu
Incarcare: 5 ore
Port incarcare USB: da.
Capacitate proiectată: 1 persoana
Sarcina maxima: 155 kg.
Cauciuc fata: 27.5″ x 2.35″
Cauciuc spate: 27.5″ x 2.35″
Inaltime sezut: 825 mm.

Performanță:

Accelerometru: nu
FOC Controller
Moduri condus: E-Save | Dynamic | Sport.
Schimbator viteze: Shimano Acera 8 speed.
Sistem franare: X-Tech Hydraulic Disc

Sistem iluminare:

Far LED: 600 lumeni – vizibilitate 6m.
Stop LED
Franare LED.
Port incarcare USB.

Concluzie

Bicicleta electrică NIU EUB-01 este un partener ideal pentru aventurile tale urbane. Cu un design atrăgător, performanță excelentă și caracteristici avansate, această bicicletă reprezintă o investiție valoroasă pentru cei care apreciază mobilitatea durabilă și confortul în oraș.

În concluzie, NIU EUB-01 este o alegere excelentă pentru oricine caută o bicicletă electrică fiabilă și performantă, potrivită pentru necesitățile lor de transport urban.

Bicicleta poate fi testata in magazinul EV Check din str. Avrig nr 14, Bucuresti.

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *