Urbet Gadiro: motocicleta electrica usoara, puternica si ieftina

În era mobilității sustenabile, motocicletele electrice devin tot mai populare. Cu o creștere a conștientizării asupra impactului mediului și a costurilor ridicate de întreținere a vehiculelor tradiționale, opțiunile electrice devin alegerea ideală pentru mulți. În acest context, Urbet Gadiro e-125 iese în evidență ca o soluție accesibilă, eficientă și ușor de întreținut pentru cei care caută o alternativă convenabilă de transport urban.

Specificatii cheie Urbet Gadiro E-125:

Motor: Brushless 3.000 W
Moduri condus: Eco/ Confort/ Sport
Marsarier: da.
Acumulator: LiFePO4 |  1 x 72V 35AH  sau (detasabil)
Viteza maxima: 90 km/h
Autonomie: 1x 72V 35aH: 80 km (utilizare urbana)
Panta: 30 grade
Port USB: Da
Moduri condus: Eco, Confort si Sport
Durata incarcare: aproximativ 5 ore
Frana pe disc: disc de 270 mm  spate si 220 mm spate
Cauciuc pneumatic fata: 90/80-17
Cauciuc pneumatic spate: 110/90-17
Suspensii: hidraulice reglabile
Dimensiuni: 1926*710*1100 mm
Inaltime sa: 790 mm
Greutate fara baterie: 70 kg
Greutate cu 1 baterie : 89 kg
Sarcina maxima: 160 kg
Numar pasageri: 2
Telecomanda. Antifurt.
Furca intoarsa.

Motocicleta electrica Urbet Gadiro E125 cântărește doar 89 kg cu o baterie sau 108 kg cu doua baterii, ceea ce o include in categoria de motociclete usoare. Această specificatie are impact asupra autonomiei, o face sa ajunga la distante de pana la 80km (cu o baterie). Urbet Gadiro E125 este prevazuta cu disc de 180 X 3,5 mm pe ambele roți și folosește un sistem de suspensie reglabil hidraulic. Aceasta este o motocicletă ușoară care este foarte usor de manevrat, deoarece dimensiunile sale sunt 1926 * 710 * 1100 mm, oferindu-i o bază solidă și agilitate la manevre.

Care sunt avantajele motocicletei electrice Urbet Gadiro E-125?

  1. Eficiență Energetică: Urbet Gadiro este echipată cu un motor electric puternic și eficient (3000w), care oferă o performanță excelentă în mediul urban, fără a emite gaze de eșapament nocive. Fiind o motocicletă electrică, costurile de intretinere sunt mult mai scăzute în comparație cu cele ale unei motociclete traditionale.
  2. Design Compact și Agil: Cu un design compact și agil, Gadiro este ideală pentru navigarea prin traficul urban dens. Greutatea redusă și manevrabilitatea excelentă fac din această motocicletă o opțiune perfectă pentru deplasările zilnice.
  3. Economică și Ușor de Întreținut: O motocicletă electrică elimină necesitatea de a cumpăra combustibil, ceea ce înseamnă economii semnificative pe termen lung. În plus, întreținerea unei motociclete electrice este mult mai simplă și mai ieftină decât cea a unei motociclete cu motor cu ardere internă, deoarece necesită mai puține componente în mișcare și nu necesită schimburi de ulei sau filtre.
  4. Performanță Fiabilă: Urbet Gadiro este construită cu materiale de calitate și tehnologie avansată, ceea ce garantează fiabilitate și durabilitate în timp. Cu o construcție solidă și un motor electric fiabil, această motocicletă este proiectată să reziste la uzură și să ofere performanțe constante pe termen lung.
  5. Opțiuni Personalizate: Gadiro vine cu opțiuni de personalizare, permițându-le utilizatorilor să își aleagă culorile și accesorii preferate pentru a-și adapta motocicleta la stilul lor de viață și preferințele individuale.

Urbet Gadiro se evidențiază ca o alegere excelentă pentru cei care caută o motocicletă electrică economică și fiabilă pentru deplasările zilnice în mediul urban. Cu un design compact, performanțe solide și costuri reduse de operare și întreținere, Gadiro oferă o soluție convenabilă și sustenabilă pentru mobilitatea urbană.

Urbet Gadiro concurează în principal cu alte motociclete electrice din aceeași gamă de prețuri și destinație urbană. Ca si specificatii tehnice, se afla in aceeasi clasa cu motocicleta electrica Super Soco TC Max, diferenta fiind doar de pret unde Urbet Gadiro E-125 castiga detasat.

In Romania, motocicleta electrica Urbet Gadiro E-125 poate fi achizitionata de la EVCheck, importatorul autorizat Urbet in Romania.

Citeste si: EICMA 2023: NIU lanseaza prima motocicleta dirtbike – NIU XQi3

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *