NIU 4 FUN- prima masina electrica de la NIU

Despre NIU stim deja ca sunt cei mai mari producatori de scutere electrice din lume, iar acum NIU a creat divizia care dezvolta segmentul de masini electrice. Noul brand se numeste NIUTRON si vine de la NIU + TRON (de la Electron), iar prima masina electrica produsa acestia se numeste NIU 4 FUN.

Cu sediul central în Beijing, cu centrul de design in Shanghai, Niutron are deja aproximativ 1.000 de angajati in prezent. Pe langa personal, au și finantare, incepand cu 50 milioane USD în 2018 și, mai recent, 400 milioane USD.

niu 4 fun 

Niutron a lansat imagini cu vehiculul sau concept – NIU 4 FUN. Este un vehicul electric menit sa concureze cu cele din piata de micro-mobilitate. Este prevazut cu patru locuri, doua usi si arată elegant și unic. Roțile mari conferă vehiculului un aspect sportiv la exterior. Desigur, admisia și aripa spate pătrate cu lumini integrate fac ca NIU 4 Fun să arate unic.

Interiorul minimalist este in tendintele actuale, cu o lungime de 3200 mm și un ampatament de 2010 mm. Designul este inspirat de farurile GOVA G3. Fața frontală adoptă forme geometrice rotunjite, cu un design parametric și simplitatea NIU. Stilul lateral al caroseriei autovehiculului provine din carcasa exterioară a caroseriei UQi +, iar liniile puternice evidențiază sensul de produs modern al caroseriei mașinii.

Citeste si: De ce nu pot fi furate scuterele electrice NIU?

În ceea ce privește interiorul, NIU 4 FUN are un design rotunjit, cu linii fluide. Instrumentul de conducere integrat cu IP evidențiază starea de control a șoferului. Tabloul de bord are un design cu ecran dublu pentru ecranele principale și secundare, oferind utilizatorilor mai multă experiență pe Internet.

Probabil că nu vom vedea panouri mari sau tehnologie avansată, având în vedere costul estimat de 8.000 USD – 11.000 USD.

Scaune din față integrate și scaune din spate încadrate. Scaunul creează un design simplu și futurist, în timp ce slăbește componentele interioare, cum ar fi stâlpii, permitand soferului sa aiba un camp vizual mai larg. Deși aparține clasei de vehicule electrice mici, înăuntru există încă mult spațiu.

Daca e sa discutam despre durata de viață a bateriei, această mașină este echipata cu o baterie inteligenta litiu-ion cu o capacitate de 60KW. Autonomia declarata de producator este cuprinsa intre 300 km vara si 400 km iarna.

Asa cum sugereaza si numele, NIU 4 FUN este construita pentru distractie. Misiunea NIU este de a schimba călătoria oamenilor moderni, de a face viața urbană mai bună, iar tinerii sa aiba parte de mai multe instrumente de călătorie ecologice. In prezent NIU 4FUN este la stadiul de concept, NIU anuntand la EICMA 2021 cateva modele de scutere electrice. Sunt convinsa, insa, ca nu va trece mult până când va fi produs în serie!

Cum vi se pare noul concept NIU?

Sursa: https://inf.news

Spread the news:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *