Kalashnikov intra pe piața de mașini electrice

Cand spui Kalashnikov, spui arme. Spui AK-47, cea mai cunoscuta arma de pe Pamant. Mai nou, marele producator de arme isi doreste sa intre pe piata vehiculelor electrice, cu o masinuta pe care a anuntat-o inca din 2018. Aceasta poarta denumirea UV-4 si este un vehicul electric cu 4 usi, care poate atinge viteza maxima de 80 km/h. Autonomia maxima este de aproximativ 150 de kilometri.

Citeste si: 2024: anul in care Xiaomi va lansa prima masina electrica din portofoliu

Pe site-urile rusesti au inceput sa apara imagini cu aceasta masinuta, dar si cu alte concepte pe care Kalașnikov le dezvolta, inclusiv un triciclu care arata cel putin interesant. CV-1 este numele triciclului, despre care nu avem foarte multe informatii.

Kalashnikov UV-4 electric car - electric society

Acesta are un ampatament mai mic decat UV-4. Are o formă putin mai ovala, nu are usi de care sa vorbim și lasă loc pentru doi pasageri. Bonus: Vine cu trapa.

Nu se stie cand Kalashnikov va anunta oficial productia de vehicule electrice, dar pe masura ce mai multe imagini si informații isi găsesc locul in sfera publica, ar putea fi cat de curand. Cine stie – poate ca viitorul companiei in vehiculele electrice va inlocui istoria sa in fabricarea de arme.

banner-surron-romania
Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *