Cyberquad Tesla pentru copii la doar 1900 dolari

Chiar daca nu vedem inca pe strazi modelele lansate in 201 – Cybertruck si Cybertruck ATV, Tesla continua sa lanseze produse. De data aceasta au lansat un mini ATV destinat copiilor. La doar 1900 dolari, Cyberquad pare sa fie jucaria ideala pentru a ademeni viitorii soferi sa aleaga aceasta marca.

Cyberquad are un designul unghiular asemenea unui avion de vanatore si o autonomie de pana la 24km. Luminile sunt LED, suspensia poate fi ajustata si prezinta frana pe disc pe puntea spate.

Chiar daca cea mai recenta masina lansata poate atinge 100 km/h in doar 2.9 secunde. Vorbind despre un vehicul pentru copii, viteza nu este totusi primordiala. Jucaria dispune de 3 trepte de viteza, una in marsalier si 2 pentru mersul inainte limitata la 16 km/h.

Autonomia este data de un acumulator pe 36 V ce se afla amplasat sub scaunul soferului, fiind capabil sa fie incarcat cam in 5 ore. Autonomia este una modesta, mai ales ca este declarata de producator pentru condus in conditii ideale.

Citeste si: Xiaomi intra pe piata masinilor electrice

Lucrul bun fata de Cybertruck este insa timpul de asteptare intre 2-4 saptamani de la lansarea comenzii pe site-ul producatorului. Pana la urma pentru a face o asa jucarie nu sunt necesare linii de productie speciale, reglementari speciale pentru caroserie si altfel de omologari, asa ca se justifica productia rapida.

Orice copil pasionat de masinute sau motociclete si-ar dori o asemenea jucarie, iar Cyberquad este fix ce trebuie pentru distractie in off road pentru cei mici.

Pretul este de 1900 dolari si poate parea scump. Avand in vedere cat de mult succes au avut celelalte produse Tesla de-a lungul anilor, nu este greu de imaginat ca multi fani vor comanda acest ATV electric potrivit pentru copii. Compania a lansat recent un „Cyberwhistle”, un fluier de 50 de dolari cu silueta distinctiva a pickup-ului electric fabricat din otel inoxidabil lustruit. Acestea s-au vandut in scurt timp, revanzatorii cerand deja peste 200 de dolari pentru bibelourile stralucitoare de pe site-urile de licitatii precum eBay.

banner-surron-romania
Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *