Livall MC1 PRO – O Casca Inteligentă Revoluționară pentru Motocicliști

Începând cu luna februarie 2024, pasionații de motociclete vor avea ocazia să experimenteze ultima inovație în materie de echipament de siguranță – casca moto Livall MC1 PRO. Această cască smart redefinește standardele în ceea ce privește confortul, conectivitatea și siguranța în lumea motociclismului.

Ce aduce nou aceasta casca?

Camera video integrata
Difuzoare integrate
Microfon
Senzor Giroscop
Aplicatie

One touch button
Senzor impact

Design și Construcție:

Livall MC1 PRO impresionează încă de la prima vedere cu un design aerodinamic și modern. Carcasa sa exterioară rezistentă este confectionata din fibra de carbon ce asigură o protecție optimă împotriva impactului, fără a compromite confortul. Cască dispune de un sistem de ventilație inteligent, menit să mențină o temperatură confortabilă în interior, chiar și în cele mai exigente condiții de condus. Greutatea castii este de 1650 grame si este certificata Certificare ECE 22.06, DOT.

Caracteristici Smart:

Unul dintre punctele forte ale Livall MC1 PRO este tehnologia smart integrată. Această cască vine echipată cu o serie de senzori care oferă motocicliștilor funcționalități inovatoare. Un sistem de iluminare cu LED-uri în partea din spate a castii asigură o vizibilitate crescută, sporind siguranța în trafic. De asemenea, senzorii de accelerație și frânare detectează orice schimbare bruscă în mișcare, declanșând automat semnale de avertizare către alți participanți la trafic.

Conectivitate și Comunicare:

Livall MC1 PRO se remarcă prin capacitatea sa de a se conecta la dispozitivele mobile prin tehnologia Bluetooth. Acest aspect permite motocicliștilor să primească apeluri, să asculte muzică sau să utilizeze comenzi vocale fără a fi nevoiți să își ridice mâinile de pe ghidon. De asemenea, cască dispune de un sistem de comunicație între motocicliști, facilitând dialogul direct între aceștia chiar și la viteze ridicate. Se poate crea grup prin functia walkie-talkie si se poate comunica cu usurinta doar apasand un buton.

Telecomanda

Buton ONE TOUCH

Baterie și Autonomie:

Livall MC1 PRO este echipată cu o baterie cu durată de viață extinsă de 2000AH, asigurând o autonomie suficientă pentru a acoperi lungi trasee fără a fi necesară o reîncărcare constantă. Interfața intuitivă și ușor de utilizat permite monitorizarea stării bateriei și a altor funcționalități direct adin aplicatia Livall.

Camera video integrata:

Casca Livall MC1 PRO vine echipata cu o camera integrata de 1080P, ce permite inregistrarea pe memoria interna de 32 Gb a castii.

Camera video integrata 1080P

Cu acest model de casca MC1 PRO, Livall aduce o contribuție semnificativă la evoluția echipamentelor de protecție pentru motocicliști. Prin combinarea designului atrăgător cu tehnologii avansate, această cască inteligentă reprezintă o alegere ideală pentru cei care apreciază siguranța, confortul și conectivitatea în timpul călătoriilor pe două roți. Pentru mai multe informații și pentru a comanda produsul, vizitați site-ul oficial Livall: link.

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *