Urmatoarele generatii de masini electrice Honda vor fi lansate in China anul viitor

Dupa cum bine stim, China este cea mai mare piata de vehicule electrice din Lume. Nu este de mirare ca gigantul Honda a anuntat lansarea a 10 noi modele electrice in urmatorii 5 ani pentru aceasta tara cu un apetit urias pentru masini si alte tipuri de vehicule electrice.

Noile modele vor face parte din seria N si vor fi lansate anul viitor in China.

Motto-ul noilor modele va fi ”dinamic, inteligent si frumos”. Acestea vor face parte din noua filozofie Honda, avand un design specific. Nu sunt inca foarte multe detalii despre noul val tehnologic, stim insa ca vor avea diverse specificatii de motorizare.

Citeste si: NIU intra pe piata trotinetelor electrice cu modelul NIU Kick Scooter

Primele modele lansate vor fi e:NS1 si e:NP1 bazate pe platforma modelului HR-V. Ambele sunt cross-over avand un design similar cu grila acoperita si un design minimalist la interior.

S-a pus accent pe sistemul de entertainment compus din 3 ecrane. Autonomia va fi in jur de 500 km si vor fi capabile sa accelereze de la 0-100 km in mai putin de 8 secunde.

Vedem linii drepte, unghiuri ascutite, lumini LED dispuse pe lungime. Asadar un design futurist ce ne duce cu imaginea la masinile din filmele SF asemeni In time.

Targetul Honda este sa livreze din 2030 doar vehicule electrice pentru piata chinezeasca.

Spread the news:

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *