Trotinetele electrice pot fi utilizate pentru…

Daca pentru multi dintre noi o trotineta electrica reprezinta doar un mijloc de transport zilnic din punctul A in punctul B fara a mai pierde timp in trafic, pentru altii pot reprezenta surse de venit stand la baza unor idei de business.

Ce intrebuintari au gasit oamenii pentru aceste vehicule versatile?

  • Livrarea de mancare. Da ati auzit bine! Cel mai cunoscut serviciu in domeniu este Uber Eats, recunoscut dupa rucsacul verde supra-dimensionat. Datorita faptului ca o trotineta ajunge sa parcurga pana la 100km cu o singura incarcare, acestea devin ideale pentru genul acesta de utilizare. Fara efort la pedalat, cu aer conditionat gratis, usor de utilizat, fiabile si amortizabile cam intr-o luna, trotinetele electrice isi fac loc pe aceasta piata care pana de curand era ajutata pe partea de transport de scutere si biciclete.

Image result for uber eats electric scooter

  • Serviciul de inchiriere trotinete electrice. Un serviciu aflat si in portofoliul nostru, apreciat de turisti si oamenii care vor sa experimenteze acest mijloc de transport urban. Dus la un alt nivel de companii internationale precum Bird sau Lime in USA, acest mijloc de utilizare poate fi atat un mijloc de venit, dar si de promovare, fiind din ce in ce mai apreciat.

  • Securizarea si paza unui perimetru. Datorita vitezei mari de deplasare si a zgomotului redus pe care il produce atunci cand sunt in miscare, dar si datorita faptului ca nu necesita permis de conducere si usor de utilizat, aceste vehicule pot fi folosite cu succes de catre firmele de paza pentru a securiza un perimetru de mari dimensiuni.

  • Mijloc de deplasare pentru transportul copiilor la gradinita. Nu as fi mentionat aceasta idee, daca nu as fi intalnit aceasta situatie. Trotineta electrica, mai ales cele care au platforma mai lata, sunt preferate de catre parintii care doresc sa transporte pe distante scurte copiii la gradinita sau la scoala. Confortabile si sigure, trotinetele electrice pot transporta cu usurinta un adult si un copil, fara a i se aduce modificari majore, cel mult un set suplimentar de ghidoane potrivite pentru inaltimea copilului.
  • Deplasare in perimetre mari, cum ar fi campusurile sau halele industriale. Mijloacele de transport precum Segway care sunt si greoaie, scumpe au inceput sa fie inlocuite de mijloace de transport mai eficiente si mai ieftine, precum trotinetele electrice.
  • Curierat rapid. Ideale pentru pentru acest gen de business, usor de intretinut, se pot strecura rapid prin trafic, se pot plia si cara in lift, metrou, oriunde ai avea.

Pe masura ce aceasta piata se extinde sunt convins ca vor aparea din ce in ce mai multe modele de business, care mai de care mai surprinzatoare. Ramane de vazut cat de repede se va adapta societatea la noile tendinte in materie de transport eco urban si cat de repede vor interveni autoritatile pentru a crea un cadru legislativ si conditii de deplasare cat mai sigure.

Vezi care este modelul potrivit AICI

http://joyorscooter.ro/
Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *