Trotineta electrica Arrow – echilibrul intre un design reusit, putere, confort, siguranta si autonomie (Test)

Stand de vorba cu utilizatorii de trotinete electrice, nu de putine ori am ajuns inevitabil si la design, iar intrebarea unora a fost: oare producatorii nu ar putea face ca trotinetele electrice sa fie mai placute ochiului? In dezvoltarea unui astfel de produs de tin cont de foarte multe aspecte, care tin de constructie, de optimizarea costurilor, de materiale. Aspectul e cel mai adesea ultimul in lista dezvoltarii unui asemenea proiect.


Trotineta electrica Arrow

Am testat multe trotinete pana sa dau de Arrow, o vazusem de ceva vreme, cochetam cu ea, producatorul oferind garantii asupra calitatii superioare de constructie si a materialelor folosite, dar nu eram convins…pana cand ne-am intalnit. De la primul contact iti dai seama ca nu ai de-a face cu o chestie firava, ce trebuie menajata mereu si care necesita intretinere la fiecare saptamana. Arrow este construita sa duca sarcini pana la 200 kg, cu un sasiu robust construit in-house si motor puternic de 1000W.Avem asadar o trotineta electrica robusta, dezvoltata pentru sarcini mari, cu design frumos, motor potent, acumulator pe masura de la producatorul LG, ce promite confort la drum datorita suspensiei fata/spate, dar si siguranta datorita franelor pe disc fata/spate. Greutatea de aproximativ 21 kg nu o recomanda pentru persoanele usoare, care trebuie sa combine mijloacele de transport in comun sau care locuiesc in blocuri fara lift. Este un mijloc de deplasare nepoluant, fiabil, robust, gandit pentru naveta zilnica in orasele aglomerate.

Inainte de orice caracteristica tehnica, trebuie sa recunosc ca e o trotineta frumoasa, aspectuoasa, usor de recunoscut in mare de vehicule electrice intalnite pe strazi.Lasand la o parte aspectul fizic, materialele din care e construita sunt finisate in cel mai mic detaliu. Pare o trotineta mult mai scumpa decat e. Motorul de 1000w impreuna cu acumulatorul LG de 48v 13Ah asigura suficienta putere pentru a oferi o autonomie de 30-50 km, ceea ce nu e deloc rau.

Iluminarea frontala este asigurata de 2 faruri LED dispuse lateral, iar aditional trotineta electrica Arrow poate primi si un far frontal mai puternic. Stopul este pozitionat in partea din spate si are un design futurist ceea ce mie personal mi-a placut enorm.Placa de sustinere lata in zona frontala asigura un suport confortabil pentru picioare si poate fi folosit pentru un adult si un copil, pentru drumuri scurte. Arrow devine usor, usor o alegere ideala in tari precum Singapore, Coreea de Sud, Spania sau Franta, datorita valentelor sale si specificatiilor bune legate bine de un design pe masura.

Specificatii:

Motor 1000W Material: Aluminiu cu aliaj forjat
Viteza maxima: 45 km/h
Autonomie: 30-50 km
Sarcina maxima: 200kg
Suspensii: Fata / Spate
Frana pe disc: Fata / Spate
3 viteze / moduri de condus.
Dimensiune roata: 10” (25.4cm)
Greutate: 21kg
Dimensiuni: 119cm x 120cm x 50cm
Dimensiuni (pliata): 41cm x 122cm x 26cm
Baterie: 48V, 13Ah, LG Lithiu IonConcluzia e simpla: Arrow e genul de trotineta electrica si potenta, si frumoasa. Atrage privirile pe strada, exact ca o femeie frumoasa, insa daca apuci sa o testezi iti dai seama ca nu e doar ambalaj, ci ascunde sub aspectul placut si specificatii tehnice pe masura: viteza buna, cuplu, autonomie, confort si siguranta.

Trotineta electrica Arrow poate fi testata si achizitionata AICI.


Spread the news: