Sur-Ron Ultra Bee se anunta a fi motocicleta electrica a anului 2023

Sur-Ron nu se opreste din inovare si anunta lansarea unui nou model de motocicleta electrica pentru 2023, ce va umple golul dintre Sur-Ron Light Bee X (entry level, fun mode) si Sur Ron Storm Bee (enduro). Sur-Ron Ultra Bee va fi un compromis ideal intre performanta/greutate/autonomie pentru multi utilizatorii de Sur-Ron ce cautau mereu sa upgradeze varianta LBX. Cu o greutate ceva mai mare (89 kg), compensata insa de o putere mai mare si o capacitate a acumulatorului imbunatatita, Sur-Ron Ultra Bee este deja pe lista de dorinte a multor utilizatori de Light Bee X.

Deviza Sur-Ron in cazul motocicletei electrice Sur-Ron Ultra Bee este ‘‘Balance is the ultimate’‘ (Echilibrul este suprem!) deoarece aceasta este perfect echilibrata 50:50 (greutatea fata = greutatea spate) pentru a fi usor de ridicat. Este ergonomica, iar manevrabilitatea si setarile o fac ideala pentru deplasarea zilnica.

Specificatii motocicleta electrica Sur-Ron Ultra Bee:

Dimensiuni: 2060 mm x 880 mm x 1178 mm
Greutate (cu bateria inclusa): 89kg (Extreme Bee 3C Off Road) / 85kg (Extreme Bee X Version)
Sarcina maxima: 150 kg / 100 kg
Inaltime de la sol: 318mm
Ampatament: 1380 mm
Inaltime sa: 910 mm
Cursa furca: 240 mm
Putere motor: 12.5Kw
Cuplu: 440 N.m.
Viteza maxima: >90km/h
Autonomie: 140 km la 40 km/h
Autonomie: 100 km
Baterie: 74V55Ah (Litiu ion)
Durata incarcare: 4.5h
Sasiu: Aluminiu
Anvelope: fata: 80/100-19 | spate: 90/90-19
Aplicatie: Da
Monitorizare GPS: Da.
Functii: SRTC. ASR. BERS

Din specificatiile aparute in presa, sistemul de tractiune, va avea o structura electrica complet izolata, astfel incat interferentele dintre tensiunea inalta si cea joasa vor fi evitate.

Motor

Cu un motor de 12.5kw si un acumulator puternic de 74V55Ah, Sur-Ron Ultra Bee va dezvolta un cuplu de 440 N.m, ceea ce inseamna ca avem de a face cu o motocicleta electrica agila, violenta, dar totodata controlabila.

Va avea 4 moduri de condus: ”Economy | Daily | Sport | Reverse”, toate intr-un buton intuitiv, cu acuratete in manipulare. Sur-Ron Ultra Bee preia functia ”Reverse” (Marsarier) de la Storm, fratele mai mare, functie de mare ajutor pentru atunci cand ramai suspensat pe pante abrupte.

Noua generatie de control al tractiunii ASR poate fi utilizata in multiple scenarii off-road (SRTC). Cele 3 trepte de viteza pot fi schimbate rapid, astfel incat devine un vehicul ideal pentru drifting.

Fata de Sur-Ron Light Bee X, Ultra Bee va avea aplicatie unde vei putea vizualiza informatii despre vehicul, unde vei putea face actualizari de software, verificare parametri, diagnosticare si customizare.

Sur-Ron continua sa impresioneze cu inovatiile, pentru motocicleta electrica Sur-Ron Ultra Bee au gandit un compartiment special pentru incarcator, astfel incat vei putea sa il transporti impreuna cu motocicleta oriunde ai merge.

Baterie de 70V55AH – mergi mai departe

Noua arhitectura a bateriei (4070wh) aduce o densitate mai mare in 20.5kg, implicit si o putere mai mare. Aceasta este garantata la peste 1500 cicluri de incarcare* si promite o mai mica descarcare la temperaturi scazute. Astfel este imbunatatita performanta bateriei si capacitatea de descarcare continua.

* dupa 1500 cicluri de incarcare normale, capacitatea bateriei ajunge la 80%.

Motocicleta electrica Sur-Ron Ultra Bee va fi disponibila in 2 variante: off road si road legal.

Anul urmator vine cu o gama completa pentru Sur-Ron, ce acopera cerintele tuturor utilizatorilor, de la adolescenti de 10-16 ani cu modelul Youth si pana la semi-profesionisti, ce vor iubi modelul Storm Bee.

Spread the news:

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *