Sondors intra pe piata vehiculelor electrice cu motocicleta electrica Metacycle care costa DOAR 5000$

Producatorul de biciclete electrice Sondors a lansat de curand un concept de motocicleta electrica denumit Metacycle, menit sa fie accesibil tuturor.

Acest concept nu va concura cu modelele mult mai scumpe precum LiveWire de la Harley Davidson sau Eva, dar va reprezenta un pericol pentru deja cunoscutele Super Soco.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NqR7q9ErMWw[/embedyt]

Prima motocicletă electrica de la Sondors este cu siguranță atragatoare, cu acel cadru din aluminiu turnat care ofera un spatiu considerabil în care ar fi rezervorul plin al unei biciclete pe benzină. Cablurile și componentele electronice sunt direcționate intern pentru a menține liniile curate. Intre sa si ghidon, fix deasupra cadrului din aluminiu, este amplasat un compartiment cu incarcare wireless pentru telefon / gadget. Acesta este acoperit de un capac transparent prin care ecranul telefonului poate fi vizualizat cu usurinta.

Metacycle este cu siguranta o motocicleta care surprinde estetic. Este desprinsa parca din filmele futuriste, iar specificatiile tehnice o recomanda pentru deplasarea in orase.

Specificatii tehnice motocicleta electrica Metacycle

  • Autonomie maxima: 128km
  • Putere: 8 kW (11cp) nominal, 14,5 kW (20cp) de vârf
  • Motor: PMAC Hub (Magnet permanent, curent alternativ)
  • Baterie: 4 kW ore (4000 wați ore)
  • Anvelope: Michelin Road 5 – 150/60 R17 spate, 110/70 R17 față

Motorul este de 8 kW putere nominala cu un varf de 14.5kW si 108 Nm cuplu. Poate ajunge la o viteza maxima de 128 km/h. Acumulatorul de Li-Ion de 4kW poate ajunge la o autonomie maxima de 128 km cu o singura incarcare, suficient pentru naveta zilnica in orase. Este capabil sa se incarce de la 0 la 100% in aproximativ 4 ore. Acesta poate fi incarcat pe motocicleta sau separat, fiind detasabil.

Motocicleta electrica Metacycle vine prevazuta cu frane disc pe fata si spate, furca intoarsa si lumini LED cu semnale de directie incorporate.

Motocicleta electrica cantareste 90 kg, iar saua de doar 80 cm este facuta pentru un singur pasager.

Motocicleta electrica Metacycle este asteptata sa fie livrata incepand cu Q4 2021 in 4 variante de culoare la un pret de 5000$.

Scuterele 100% electrice NIU

Spread the news: