Sondors anunta lansarea unei motociclete electrice pentru off-road – Metabeast

Celebrul producator Sondors a deschis de curand posibilitatea de a face pre-comanda pentru cea mai noua aparitie electrica din gama sa – Metabeast, un dirtbike ce va fi disponibila in 2 versiuni.

Dupa ce a facut destula valva initial cu lansarea motocicletei de strada ce a fost vesnic amanata si in final oamenii au primit ceva diferit fata de promisiuni, ei bine, Sondors testeaza si zona de light enduro unde am vazut deja ca sunt extrem de multi pasionati.

Modelul se numeste MetaBeast si vine in 2 versiuni: standard si X. Vine cu sasiu unic turnat dintr-o singura bucata fara suduri.

Pentru varianta standard motorul este de 6 kW in varf de putere, 40 Nm cuplu, viteza maxima 80 km/h si o autonomie de 70 km la o viteza de 40 km/h. Bateria este pe 72V cu 30Ah si nu pare detasabila. Pretul este de 4500 dolari si este disponibila doar in US.

Varianta X, mai performanta, va costa 8000 dolari si va fi disponibila in 3 culori. Cu un motor ce ajunge la 18kW in varf de putere si 60 Nm cuplu maxim ajunge la viteza maxima de 120 km/h si o autonomie de pana la 125 km cu o singura incarcare. Acumulatorul este de 96v cu 55Ah.

Preturile sunt promotionale doar pentru aceasta campanie de pre-comenzi si livrarile sunt estimate sa inceapa din luna Octombrie. Cel mai probabil atunci vom sti si specificatiile finale si daca Sondors se vor tine de aceasta data de promisiuni.

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *