Segway intra pe piata bicicletelor electrice off road

Segway este recunoscut la nivel international pentru vehiculele sale electrice, fie ca vorbim despre trotinete electrice, fie ca vorbim de transportoarele personale care au impanzit marile orase. 

De curand, marele producator chinez a targetat un nou segment, si anume, piata bicicletelor electrice de offroad. Aceasta a lansat The Dirt eBike, o bicicleta electrica hibrida ideala pentru mountain bike, dar si pentru dirt bike. 


segway dirt ebike x160 x260

Bicicleta electrica The Dirt eBike vine in doua variante – X160 si X260, fiecare cu specificatii tehnice si preturi diferite. X160 este ajutata de un motor de 3kW, poate ajunge la o autonomie de 64 km si o viteza maxima de 50km/h, iar X260 este prevazut cu un motor de 5kW, poate ajunge la o autonomie de 119 km cu o singura incarcare si o viteza maxima de 75km/h. Bineinteles, si pretul este pe masura – 2999$ pentru X160 si 4499$ pentru modelul X260.


segway x160Segway X160

 

Vezi si: Trotineta electrica Ninebot Max G30: in curand in Romania

 

Aceasta lansare vine in contextul in care Segway a anuntat ca strategia pe termen lung a companiei este aceea de a depasi linia micromobilitatii si de a cuceri si segmentul iubitorilor de aventuri offroad.  Marele producator isi doreste sa ofere clientilor multiple variante de distractie electrica si o gama mare de produse din care acestia sa poata alege, vizand astfel cresterea numarului de pasionati ai produselor Segway. 

Seamana Segway Dirt Ebike X160 si X260 cu Sur Ron?

Cele doua biciclete electrice hibrid sunt doar primele modele dintr-un lung sir de lansari dedicat offroad-ului, iar daca vi se pare ca seamana cu Sur Ron, nu va inselati pentru ca acest model de bicicleta electrica este din ecosistemul Segway. 

Reprezentantii Segway au declarat ca Dirt eBike este construit pe platforma Sur Ron, insa designul a suferit multiple modificari, mai ales in punctele cheie unde acesta a devenit mai rezistent si mai eficient. 

Sur Ron este un vehicul electric puternic, cunoscut mai mult in randul pasionatilor de dirt bike si off road bike, insa Segway isi propune ca modelele X160 si X260 sa ajunga la o audienta cat mai mare si sa atraga cat mai multi pasionati. In timp ce Sur Ron este disponibil in mare parte online, X160 si X260 vor fi disponibile offline, prin intermediul reprezentantelor Segway Ninebot din intreaga lume, ajungand astfel sa fie mai cunoscute printre pasionatii de vehicule electrice.


Segway-X160-X260-X260
Segway X160
Sur Ron
Sur Ron

De obicei Segway este asociat cu transportoarele personale intalnite in marile orase pentru circuite turistice si nu pot spune ca transmit dorinta de aventura off road. 

O caracteristica ce ne-a atras atentia la aceste biciclete electrice hibrid este aceea ca acumulatorii pot fi decuplati si schimbati, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca ramai fara putere in acumulator, ci trebuie doar sa ai la tine unul de rezerva.


 

Putting the dirt in dirt bike.

Special echipata pentru noroiIMAGine: SEGWAY
 

For all your off-road needs.

Pentru aventurile tale off roadIMAGE: SEGWAY

Cele doua modele de bicicleta electrica hibrida vor fi disponibile incepand cu prima parte a anului 2020 si abia asteptam sa le vedem in actiune.

Spread the news:

2 Comments

Comments are closed.