SEAT lanseaza scuterul electric MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125 va fi disponibil in Europa la finalul lunii noiembrie.

Celebrul producator de masini SEAT isi incearca norocul si pe piata vehiculelor electrice pe 2 roti. Cel mai nou produs lansat se numeste MO EScooter 125 si vine la pretul de 6250 Euro. O solutie buna pentru orasele europene cu strazi inguste, aglomerate si fara locuri de parcare.

seat MO eScooter 125

Specificatii

Cu o autonomie declarata de pana la 125 km si posibilitate de marsalier, se anunta a fi un scuter ideal pentru naveta zilnica. Momentan este disponibil in 3 culori: rosu, negru si alb. Cu ajutorul modurilor inteligente de mers vei putea opta pentru autonomie, putere sau mers cu spatele.

Plecarea de pe loc este foarte rapida 0-50 km in doar 3.9 secunde si maxim poate prinde 95 km/h. Un scuter cu plecare super buna de la semafor si un top speed mai mult decat decent pentru mersul in oras.

Scuterul electric SEAT MÓ eScooter 125 este prevazut cu o baterie de 5,6kWh si un motor de 9 kW care dezvolta un cuplu de 240 Nm.

seat MO eScooter 125 namstare

Acumulatorul este detabil. Acesta este montat in fata rotii spate, pozitionat eficient din punct de vedere al echilibrului scuterului. Astfel ofera un centru de greutate cat mai jos, lasand in acelasi timp loc pentru 2 casti in spatiul de sub sa.

Aceasta piata de scutere electrice se dezvolta din ce in ce mai mult. Noile aparitii reusesc cu greu sa reinventeze roata, asa ca preiau din specificatiile scuterelor deja existente pe piata si adauga ceva in plus. Ca si scuterele electrice NIU, SEAT MÓ eScooter 125 vine la pachet cu aplicatia dedicata pentru smartphone. In aplicatie poti vizualiza informatii despre traseu, nivel acumulator, istoric etc.

aplicatie seat MO eScooter 125 namstare

Disponibilitate

Scuterul va deveni disponibil in Spania la finalul lunii Noiembrie. In restul tarilor din Uniunea Europeana incepand din primavara. Data fiind situatia dificila in care ne aflam cu pandemia ma astept sa apara intarzieri atat in lantul de productie, cat si livrare.

La pretul pe care l-au anuntat producatorii (6250 Euro), SEAT MÓ eScooter 125 are ca target oameni cu potenta finaciara, deschisi la nou si interesati de micromobilitate electrica. Comparativ cu alte scutere de pe piata cu specificatii similare, este un scuter electric scump.

seat MO eScooter 125 back namstare

Va fi interesant de urmarit evolutia acestui segment de micromobilitate care se afla in continua crestere. Au aparut pe piata scutere electrice cu specificatiile super bune. Unul din cei mai importanti factori in alegerea unui astfel de vehicul il reprezinta si pretul.

Spania si tarile sudice unde temperaturile permit o utilizare aproape tot timpul anului vor primi cu bratele deschide aceste vehicule compacte, usor de utilizat si intretinut in detrimentul alternativelor pe benzina.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gqtKDwq5mqQ[/embedyt]

Spread the news: