Motocicleta electrica Ducati MotoE debuteaza pe circuitul de la Misano

Anuntata de curand, noua motocicleta electrica Ducati a uimit pe toata lumea. Pe langa aspectul impresionant, si faptul ca un veritabil producator de vehicule pe benzina intra in lumea intrecerilor electrice este o veste la care nu ne asteptam prea curand.

Motorul numit V21L a fost supus la teste de catre pilotul Michele Pirro pe circuitul de la Misano. Preluata de la Energica, motocicleta este pregatita pentru a participa la MotoE World Cup in 2023.

Citeste si: Super Soco intra in lumea electricelor MX cu Super Soco F80

Daca la inceput Ducati au fost sceptici din cauza performantelor si a greutatii bateriilor, iata ca pespectiva se schimba. Pilotul declara ca se simte foarte bine pe aceasta motocicleta electrica. Este un motor bine echilibrat ce se simte semenea uneia din MotoGP.

Testele au fost facute la 70% din puterea motorului pentru a se putea adapta pe circuit. Proiectul este condus de catre Roberto Cane, fiind rezultatul colaborarii dintre Ducati Corse si Ducati R&D. Pe langa cea mai importanta componenta a motocicletei, si anume bateria, un focus este si pe sistemul de racire astfel incat puterea livrata sa fie constanta si precisa cand pilotul are nevoie.

Sursa: https://www.motorcyclenews.com

banner-surron-romania
Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *