LMV v1 – primul concept de motocicleta electrica NASA

LMV v1 – primul concept de motocicleta electrica NASA

Pana acum v-am tot povestit despre vehiculele electrice care au aparut pe piata sau care sunt in curs de lansare, ca solutii pentru fluidizarea traficului urban, insa iata ca trend se extinde mai departe.

Odata cu iesirile tot mai dese in spatiu, dar si lansarile SpaceX din ce in ce mai eficiente, turismul spatial pe Luna nu mai pare o idee desprinsa din cartile SF. In acest context au inceput sa apara concepte de explorare a terenului lunar.

nasa-lmv-v1
Concept by: Andrew Fabishevskiy

Motocicletele electrice par cele mai la indemana vehicule pentru a explora rapid si eficient orice tip de teren, asa ca estimez ca e doar o chestiune de timp pana cand le vom vedea construite. Pana acolo insa, va prezint un concept elaborat de Andrew Fabishevskiy.

Despre LMV v1

Acesta a elaborat planuri pentru o motocicletă NASA construita in jurul ideii unui concept simplu de bicicleta electrica. Denumirea tehnica este LMV v1 (Lunar Moon Vehicle), conceptul fiind foarte bine primit de public. Aceasta este realizata din sasiu cat mai simplist care contine bateria si piesele componente integrale (la fel ca ISS și Lunar Lander), impreună cu motoare montate in ambele roti. Motocicleta nu are faruri si nici stopuri (ce sa faci cu ele pe Luna?!), cauciucuri all-terrain si un sistem de suspensie pivotant.

Acum, tot ce ne trebuie este ca Elon Musk să facă o motocicletă SpaceX Mars si sa dam pre-comanda :)).

Scuterele 100% electrice NIU

Spread the news: