Unde ne reparam trotinetele electrice in Romania? Vezi lista cu service trotinete electrice pe care te poti baza

Unde ne reparam trotinetele electrice in Romania? Vezi lista cu service trotinete electrice din Romania.

Devenite in ultimii ani nelipsite din modul nostru de viata si locomotie, trotinetele electrice au nevoie de service periodic la fel ca orice alt vehicul. Cu toate ca bat lejer la capitolul eficienta si sunt usor de intretinut, adesea pot aparea probleme legate de cauciucuri, sisteme de franare si suspensie sau chiar acumulatori.

Cand apar aceste probleme, este recomandat sa cautam un service. Cei mai dibaci vor incerca sa le repare singuri, unii reusind, altii nu.

service-trotinete-electrice

Cum fenomenul este destul de nou, nu intalnim foarte multe astfel de unitati de service, cele mai multe fiind ateliere de biciclete transformate sau pur si simplu oameni care speculeaza cererea si nevoia oamenilor, oferind servicii slabe si fara documente fiscale ori garantie.

Am cautat, in urma mesajelor dvs, serviceuri ce ofera astfel de servicii, unele pe care le stiam si noi, altele transmise prin mesaje ori descoperite pe internet.

Bucuresti

1.Service-ul nostru Namstare.ro specializat in marci precum Joyor, Kaabo, Xiaomi, Dualtron, scuter electrice NIU, Ninebot, dirt bikes Surron sau alte marci. Ne gasiti in sos. Stefan cel Mare. 33, Bucuresti, cu un program de luni pana vineri, intre 10-19.

service trotinete electrice

2.Service trotinete electrice Doctor Trotineta cu service multi-brand. Ii gasim pe str. Complexului, nr.3. Ofera si reparatii pentru acumulatori sau constructii ale acestora.

3.Service trotinete electrice Wedoo ofera servicii multi-brand, specializati pe marca Xiaomi. Sunt localizati pe Splaiul Unirii. nr.60.

4.Service trotinete E-TWOW ofera service asa cum spune si numele pentru trotinetele comercializate de acestia. Ii regasim pe str.Maltopol, nr. 23.

5.Service trotinete Quickvolt. Ofera service si suport pentru trotinetele vandute prin acest magazin. Ii regasim pe Bld.Decebal, nr.18.

6.Service trotinete Ninebot ofera garantie si service pentru produsele proprii in sos.Bucuresti Nord, nr. 10.

Cluj

1.Service trotinete electrice GNEX. Mentin si repara produsele vandute de catre magazin, dar si alte marci de trotinete sau gadgeturi. Ii regasim in Bld.Eroilor, nr18A.

2.Service trotinete electrice RaSport se ocupa de trotinete multibrand. Ii regasiti in str. Aurel Vlaicu. nr.1.

Timisoara

1.Service reparatii trotinete electrice multibrand. Ii regasim pe Alexandru Vaida Voievod nr. 1.

Constanta

1.Sailor service trotinete. Ofera servicii de service si ii regasim pe str.Banu Mantea, nr. 168.

Braila

1.Electrip ofera solutii de inchirieri, dar si service multibrand pe Calea Calarasilor, nr. 53.

Galati

1.E-Joy ofera servicii atat de inchiriere, dar si de reparatii pe str.Regimentului, 11 Siret.

Iasi

Din pacate nu nici o solutie pentru acest oras mare. Nu am reusit sa gasim un service cu locatie ce poate oferi documente fiscale si garantie pentru operatiunile de service.

Oradea

1.Magazin MotoRevolution ofera service multibrand. Ii regasim pe Str.Eroul necunoscut, nr. 53.

Baia Mare

1.Magazin On Ski and Bike ofera service trotinete electrice in str.Grivitei, nr. 30.

Bistrita

1.Bimax detine o unitate service specializat in depanarea vehiculelor electrice (biciclete, triciclete, trotinete, scutere electrice) localizata in strada Agronomului, Hala 15, Corp B, Localitate Unirea.

Cam astea sunt in mare locatiile de service gasite de noi sau indicate prin mesaje de catre urmaritorii nostri. Sunt service-uri ce ofera documente fiscale, precum factura sau bon fiscal si garantie la operatiunile facute. Desigur exista numeroase persoane sau entitati ce se lauda a face service pentru astfel de vehicule adesea cu bani mai putini, dar de cele mai multe ori cu servicii de slaba calitate sau lipsa dovezilor fiscale. In lipsa acestora litigiile sunt grele si recuperarea prejudiciilor este greoaie.

 

Recomandam numai locatii cu adresa fizica, nume si marca inregistrata fiscal si referinte bune din partea clientilor. Ori de cate ori ceva pare suspect exista multe sanse sa aveti dreptate si va recomandam sa evitati aceste asa zise service-uri aparute cel mai adesea precum ciupercile dupa ploaie.

Aveti grija de trotinetele dvs si ele vor avea grija de dv. Cumparati marci cu renume, vanzatori cu locatii fizice si care pot asigura garantie si service. Si nu uitati cel mai adesea cat dai atata face!

Spread the news: