Lime lanseaza posibilitatea de ride sharing cu scuterele electrice NIU

Lime aduce in flota de trotinete electrice si scutere electrice NIU limitate la 50 km/h. Compania cunoscuta pentru inchirierea de trotinete si biciclete va incepe proiectul pilot in Washington si Paris. Lime lanseaza posibilitatea de ride sharing cu scuterele electrice NIU, iar ulterior va extinde acest proiect si in celelalte locatii in care Lime activeaza.

Lime x NIU = LOVE

Alegerea scuterelor electrice a fost destul de usoara. NIU detine suprematia in acest domeniu, oferind suport si altor companii de inchiriere precum Revel. Scuterele vor fi limitate la 50 km/h si pot depasi 100 km autonomie cu o singura incarcare.

Lime testeaza posibilitatea de ride sharing cu NIU

Totusi, procedura de inchiriere a scuterelor electrice nu este asa usoara precum cea a trotinetelor. In cazul trotinetelor aproape oricine poate merge pe una fara a detine permis de conducere. Scuterele electrice au avantajul vitezei, poti lua un pasager si merge confortabil pe distante mai mari. Va exista asadar o triere ceva mai riguroasa pentru cei care vor dori sa inchirieze un scuter Lime/NIU. Se va pune la dispozitie casca de protectie si se va cere probabil dovada unui permis in aplicatie.

Odata cu aceste masuri Lime va impune desigur si limita de varsta, detinerea unui permis si o poza a celui care inchiriaza facand dovada purtarii castii. Odata scuterul inchiriat si pornit, un senzor infrarosu montat pe casca va face posibila deplasarea. Lime lanseaza posibilitatea de ride sharing cu scuterele electrice NIU si a luat toate masurile pentru ca utilizatorii sa fie in siguranta.

Compania incearca asadar sa devina o platforma de inchirieri complexa cu numeroase vehicule ce pot fi accesate. Lime se detaseaza astfel de ceilalti provideri de astfel de servicii de inchiriat trotinete electrice. Parteneriatul cu NIU nu face decat sa creasca increderea investitorilor in acest brand.

Reamintim faptul ca NIU este lider mondial in producerea si vanzarea scuterelor electrice inteligente, avand parteneriate pentru motoare cu Bosch, acumulatori Panasonic, conectare prin GPS si aplicatie dedicata.

Scuterele 100% electrice NIU

Spread the news: