Lime si Bird isi restrang activitatea din cauza Covid-19

Lime si Bird isi inchid serviciile de inchiriere a trotinetelor electrice din cauza pandemiei.

Trotinetele electrice aflate in regim de sharing au inceput sa dispara din orasele aflate in izolare din cauza coronavirusului. La nivel global, Lime, cel mai mare prestator de servicii de inchiriere trotinete electrice, a decis sa isi suspende activitatea din aproape 20 de tari.

lime si bird retrag trotinetele covid-19

In aceeasi situatie se afla si Bird, care si-a tras pe dreapta toate trotinetele electrice din Europa si din sase mari orase americane.

Decizia a venit ca raspuns la masurile autoritatilor de a limita deplasarile prin orase.

Lime si Bird au decis sa inghete activitatea in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Chile, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Aceasta decizie a companiei Lime va avea un impact si asupra angajatilor, care ar putea trece printr-un proces de disponibilizare.

Nu doar serviciile de inchirieri trotinete electrice au de suferit, ci si serviciile de car sharing. Uber a inregistrat o scadere considerabila din cauza limitarii deplasarilor in marile orase.

 

Spread the news: