Kawasaki a prezentat motocicleta electrica EV Kawasaki

Din ce in ce mai multe companii din domeniul motociclismului au inceput sa dezvolte variante electrice ale modelelor lor consacrate. De data aceasta Kawasaki a prezentat la Intermot Kawasaki EV, aruncand o privire despre cum ar putea arăta un eventual model de producție. Prototipul EV a făcut parte dintr-un discurs amplu al Masaya Tsuruno, directorul general al Kawasaki Motors Europe, despre abordarea companiei pentru atingerea neutralității carbonului.

Prototipul Intermot se bazează în mare parte pe Z400, împărtășind acelasi stil și cadru similar. Farul, caroseria, spatele și suspensia sunt aproape identice, în timp ce cadrul pare să fi fost modificat pentru a susține motorul și, probabil, bateria.

Kawasaki a anunțat anterior ca intentioneaza sa lanseze cel puțin 10 motociclete electrice sau hibride electrice până în 2025, dar Tsuruno spune că compania va continua să exploreze si alte opțiuni. El a reiterat angajamentul Kawasaki față de motoarele cu ardere internă și a confirmat că, pe lângă arderea hidrogenului, sunt luate în considerare și combustibilii electronici și biocarburanții.

Tsuruno spune, de asemenea, că Kawasaki Motors este implicată activ în parteneriate dincolo de cele două roți, cu planuri în vigoare pentru a lucra în spațiul auto.

Între timp, vom aștepta ca cei de la Kawasaki să dezvăluie primele sale vehicule electrice de producție, probabil la targul EICMA de luna viitoare din Milano, Italia.

Sursa: https://www.motorcycle.com/

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *