Kaabo anunta un nou model mai compact Wolf Warrior X

Renumita pentru modelul Wolf Warrior ce a starnit un val global in sfera trotinetelor de aventura si offroad (fapt nemaintanlnit pana atunci), Kaabo a decis sa vina pe piata cu un nou model, de aceasta data mai compact dar la fel de puternic.

wolf warrior x

Noua trotineta electrica se numeste Wolf Warrior X, un frate mai mic cu roti de 10 inci. Aceasta vine cu posibilitatea de a fi pliata intr-un mod mult mai compact. Wolf Warrior X pastreaza insa acelasi sasiu genial si furca intoarsa, intalnita la motociclete. Aceasta ii ofera o stabilitate si o eficienta mult mai buna la viteze inalte, evitand intrarea in voblaj.

wolf warrior vs wolf warrior x

Specificatii

Rotile sunt de aceasta data pe 10 inci cu un talon al cauciuclui de 3 inci. Wolf Warrior X poate fi echipat cu anvelope cu profil de strada sau off-road. Motoarele puternice de 1100W pot atinge viteza de pana la 70 km/h si pot ataca pante de pana la 35 grade inclinare.

Acumulatorul va fi disponibil in 2 variante de 60V21Ah Li-Ion, model DMEGC26E sau 60V28Ah Li-Ion LGMJ1/Samsung 35E. Primul poate ajunge la o autonomie de 70 km cu o sarcina de 75kg la viteza de 25km/h, in conditii de drum drept si al doilea pana la 100 km.

Durata de incarcare va fi in mod normal in jur de 11-14 ore pentru fiecare model in parte sau 3.5 – 4.6 ore pentru modul rapid.

Wolf Warrior X dimensiuni

Suspensii

Suspensia din fata este hidraulica cu furca dubla intoarsa si pe spate in sistem C cu dublu arc si elastomer. Franele sunt hidraulice cu disc de 140mm si sunt ajutate de EABS si ABS.

Sistemul de iluminare vine cu farul luminos central de motocicleta dar si o instalatie ce poate fi modificat pe modulul de iluminare ambientala. Claxonul este cel clasic, puternic de motocicleta.

Modelul Wolf Warrior X Plus vine cu controllere Sine Wave si display normal LCD iar versiunea Pro+ va avea controllere si display Minimotors.

Wolf Warrior X este un mic tanculet construit din aliaj aluminiu ce va cantari in jur de 33.8kg. Asta inseamna ca este suficient de compact pentru un portbagaj sau un lift ceva mai mic, dar cu putere pentru a putea tine frau traficului si pentru a urca orice tip de panta.

Sarcina maxima admisa este de 120 kg si va veni disponibil doar pe negru. Noul model este asteptat sa apara in Romania in aceasta primavara. Se poate rezerva cu pre-comanda curand pe www.kaabo.ro , reprezentanta oficiala Kaabo in Romania.

Lasati in comentarii ce alte detalii ati mai dori sa aflati despre acest model.

Spread the news:

3 Comments

Comments are closed.