Joyor Hornet (A3) sau Xiaomi Mijia M365? Tu ce ai alege?

E plin Bucurestiul de trotinete Xiaomi Mijia M365. Pretul accesibil si greutatea redusa o fac sa fie alegerea multor utilizatori de trotinete electrice care nu au distante mari de parcurs sau care nu doresc sa investeasca in ceva mai performant, desi piata e din ce in ce mai ofertanta. Cel mai recent model de trotineta electrica Joyor Hornet (A3) lansat de Joyor isi propune sa devina o alternativa demna de luat in calcul din aceasta categorie in care Xiaomi a facut pana de curand regulile.

Trotineta electrica Joyor Hornet sau A3 (dupa denumirea producatorului) este conceputa pentru a impresiona in orice imprejurare, combinand designul elegant cu eficienta electrica pentru a aduce un nivel de confort si prestanta la fiecare plimbare. Desi este construita din materiale rezistente, aceasta are o greutate de 12.5kg (ca si Xiaomi M365), ceea ce ii permite sa fie transportata cu usurinta in mijloacele de transport in comun, in cazul in care utilizatorul are de parcurs un traseu mai lung.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xv2xpplgrJE[/embedyt]

Specificatii

Acumulatorul de 36V7.8Ah (similar cu cel de la Xiaomi) in combinatie cu motorul brushless de 350w (mai mare decat cel de la Xiaomi care are 250w) promite o autonomie de pana la 25km. Bineinteles, aceasta autonomie este data de modul in care utilizatorul foloseste trotineta, de greutatea acestuia, de pantele pe care trebuie sa le urce si viteza de deplasare. Mentionez mereu acest aspect pentru ca este important ca utilizatorul sa stie de la inceput ca trotineta lui va avea autonomii diferite in functie de cum merge cu ea.

Image result for joyor a3Image result for xiaomi m365

Viteza maxima pe care o poate atinge trotineta electrica Joyor Hornet este de 25 km/h, insa aceasta poate fi limitata daca trotineta va fi utilizata si de adolescenti / copii. Greutatea redusa, viteza rezonabila de deplasare, designul atragator o fac sa fie alegerea ideala pentru mersul la scoala, la birou sau pentru plimbarile in parc.

Un alt aspect ce mi-a atras atentia la trotineta electrica Joyor Hornet este optiunea producatorului de a pune cauciucuri pline de 8 inch de tipul honeycomb, care ne scapa de grija penelor de cauciuc si care mai absorb din socuri. Daca Xiaomi merge in continuare pe varianta cauciucurilor de 8.5inch cu camera, iata ca Joyor a preluat feedbackul utilizatorilor si a plusat la aceasta categorie. Un mare like pentru optiunea lor!

Imbunatatiri

O alta imbunatatire adusa de Joyor o reprezinta posibilitatea de a monta acumulator suplimentar de 5.2Ah in partea frontala pentru cresterea autonomiei, ceea ce este un mare avantaj intrucat acest acumulator are o greutate redusa de 1.5kg. Acest acumulator nu afecteaza plierea, care mie personal mi se pare mai usor de realizat decat la Xiaomi M365.

O alta diferenta notabila pe care Joyor a pregatit-o pentru modelul Hornet o reprezinta luminile ambientale, care o fac sa fie si mai atragatoare. Impreuna cu farul LED si stopul de pe aripa spate fac o combinatie buna pentru cresterea vizibilitatii in trafic.

Ca si trotineta electrica Xiaomi M365, trotineta electrica Joyor Hornet este prevazuta cu display LCD si aplicatie Bluetoothprin care pot fi vizualizati diferiti parametri precum viteza, distanta parcursa, treapta de deplasare si timpul parcurs.

Concluzie

Ca si concluzie: Joyor propune pe piata trotinetelor electrice un model nou, concurent direct cu Xiaomi in ceea ce priveste specificatiile tehnice, ba chiar aduce cateva imbunatatiri precum sistemul de lumini ambiental, un motor mai mare si posibilitatea de a monta acumulator suplimentar, cauciucuri honeycomb. Gama larga de culori si designul minimalist o fac sa fie ideala pentru cei care vor sa aiba o pata de culoare in viata lor.

Nu am zis nimic de pret. Pretul in Romania va fi similar cu cel al trotinetelor Xiaomi M365, iar disponibilitatea acestora in stoc va fi incepand cu 20 septembrie!

https://www.youtube.com/watch?v=nSGtSkv-jqA

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *