Hyundai dezvaluie cateva detalii pentru noul EV Ioniq 5

Hyundai a dezvaluit cateva detalii pentru noul crossover electric numit Ioniq 5, o combinatie intre un sedan si un SUV. Producatorul corean de automobile au ”scapat’ pe internet cateva poze cu noul model produs Ioniq 5, in special cateva detalii din interiorul acesteia.

Citeste si: NIO lanseaza ET7, masina sedan cu autonomie peste 1000km

Lansarea oficiala va avea loc pe 23 februarie. Interiorul nu va mai avea clasica consola cum intalnim la majoritatea vehicuclelor, ci un nou concept denumit Universal Island. Aceasta ofera loc pentru depozitare si suporti de pahare, la fel ca una clasica insa are avantajul ca poate glisa in fata sau spate oferind pasagerilor posibilitatea de a iesi prin usile din fata, fiind un avantaj in spatiile inguste.

Soferul si pasagerul din dreapta beneficiaza de suport extra pentru picioare, ideal in perioadele de asteptare pentru incarcare spre exemplu.

hyundai ioniq 5

Trendul eco pentru de a folosi materiale reciclabile si sustenabile este prezent si pe acest model, astfel incat este folosita piele sintetica si fibre reciclate din PETuri.

Nu avem insa lista de preturi pentru noul model Ioniq 5. Acesta va fi primul model produs de Hyundai pe noua platform Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Aceasta are o suprafata plata pentru acumulator oferind mai mult spatiu pentru interiorul masinii. Astfel ii poate permite consolei plutitoare sa poata glisa in fata si spate.

Noua platforma ar putea fi folosita si pentru conceptul Apple, dar pentru moment ambele companii neaga o implicare de parteneriat.

Scuterele 100% electrice NIU

Spread the news:

1 Comment

Comments are closed.