EVCheck – cel mai nou magazin dedicat vehiculelor electrice

Ce este EVCheck?

Proiectul www.evcheck.ro a aparut in 2016, cand a inceput si povestea www.namstare.ro, o publicatie online ce isi propunea sa aduca in prim plan pasiunile si aventurile echipei Namstare. EVcheck era la momentul respectiv, o aplicatie unde puteai sa verifici seria de sasiu a trotinetei electrice, puteai raporta furtul acesteia, puteai cauta informatii in baza de date despre istoricul trotinetei daca a fost in service, ce reparatii i-au fost aduse etc.

Numele EVCheck vine de la ”Electric Vehicle Check” si se refera la verificarea vehiculelor electrice. In timp, EVCheck s-a transformat intr-un magazin online dedicat vehiculelor electrice, unde an de an sunt aduse noutati din domeniu, dar si servicii conexe care iti vor usura viata pe doua roti electrice.

Trotinetele electrice au venit ca o manusa pe nevoile multor utilizatori urbani, avand in vedere lejeritatea pe care acestea o ofera in mobilitate. Am testat tot ce se putea in domeniu, am invatat tot ce se putea invata despre intretinere, reparatie, astfel incat consultantii nostri pot face recomandari pentru a acoperi nevoile tuturor clientilor. Micul proiect EVCheck a crescut rapid, avand mii de accesari, iar in 2023, evolutia a condus la pasul firesc, si anume deschiderea magazinului fizic din str. Avrig nr 14. sector 2, Bucuresti.

EVCheck aduna sub un singur acoperis o gama extinsa de trotinete electrice, scutere electrice, motociclete electrice, drone, accesorii, dar si un atelier care are ca scop reparatiile acestor vehicule. In cadrul magazinului vei gasi o echipa dedicata, gata oricand sa iti ofere cea mai buna solutie pentru nevoia ta de deplasare.

Sur-Ron, NIU, Tinbot, Urbet, Joyor, Kaabo, Vsett+, Zero, Livall, O’Neal, DJI sunt doar cateva branduri pe care le vei intalni in cel mai nou magazin dedicat vehiculelor electrice si tehnologiei.

Misiunea EVCheck este sa contribuie la dezvoltarea deplasarii urbane ecologice, electrice si sa contribuie la reducerea timpului petrecut in trafic.

Unde este localizat EVCheck?

Magazinul este situat in str. Avrig nr 14, sector 2, Bucuresti. Program: de luni pana vineri, intre 9-18.

Spread the news:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *