Deplasare sustenabila si eleganta cu scuterul electric NIU NQi GTS Pro

Când vine vorba de transportul urban, o alternativă eco-friendly și practică este întotdeauna binevenită. Și ce ar putea fi mai potrivit decât un scuter electric modern și elegant, precum Niu NQi GTS Pro? Acest scuter electric nu este doar puternic și eficient, ci vine și cu o serie de specificatii avansate, care fac din el alegerea perfectă pentru cei care doresc să se deplaseze în oraș într-un mod confortabil și sustenabil. În acest articol, vom explora în detaliu caracteristicile și beneficiile acestui scuter electric, pentru a vă ajuta să decideți dacă este potrivit pentru nevoile dvs. de transport urban.

Scuterul electric Niu NQi GTS Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută o alternativă eco-friendly la vehiculele cu motor termic. Cu o putere de 3000 W și cu doua baterii de 60V 35Ah, acest scuter este capabil să parcurgă o distanță de până la 90 km cu o singură încărcare.

Achizitioneaza scuterul electric NIU NQI GTS PRO prin programul Rabla Plus

Programul Rabla Plus este o inițiativă guvernamentală care încurajează achiziționarea de vehicule electrice și hibride prin oferirea de subvenții substanțiale. Iar scuterul electric Niu NQi GTS Pro este unul dintre vehiculele care pot fi achiziționate prin acest program. Iată câteva avantaje importante ale programului Rabla Plus:

  1. Subvenții generoase: Prin programul Rabla Plus, cumpărătorii de vehicule electrice sau hibride pot primi o subvenție de până la 26.000 de lei, ceea ce reduce semnificativ costul achiziționării unui astfel de vehicul. În cazul scuterului electric Niu NQi GTS Pro, subvenția este de până la 50%din valoarea scuterului, ceea ce poate face achiziționarea acestuia mult mai accesibilă.
  2. Economii semnificative la combustibil: Un alt avantaj important al scuterului electric Niu NQi GTS Pro, precum și a altor vehicule electrice, este faptul că acesta nu necesită combustibil. În schimb, încărcarea sa este mult mai ieftină și mai eficientă din punct de vedere energetic. Astfel, proprietarii de scutere electrice pot economisi o sumă semnificativă de bani la combustibil pe termen lung.
  3. Beneficii pentru mediu: Cumpărarea unui scuter electric Niu NQi GTS Pro prin programul Rabla Plus poate contribui la protejarea mediului, deoarece acesta nu emite poluanți dăunători în atmosferă. Astfel, utilizarea unui astfel de vehicul poate reduce semnificativ amprenta de carbon a utilizatorului.
  4. Posibilitatea de a accesa zone restricționate: În multe orașe, vehiculele electrice beneficiază de acces la zonele restricționate de trafic, unde alte vehicule nu pot circula. Acest lucru poate fi util pentru utilizatorii scuterului electric Niu NQi GTS Pro care doresc să evite traficul aglomerat și să ajungă rapid la destinație.

Pentru mai multe detalii despre program si inscriere, accesati site-ul dealerului NIU SCOOTER Romania.

Designul modern și elegant îl face să fie un scuter foarte atractiv și practic pentru utilizarea zilnică. Are o viteză maximă de 80 km/h și poate fi încărcat complet în doar 6 ore, făcându-l o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc zilnic în oraș.

Una dintre caracteristicile sale cele mai interesante este sistemul de încărcare rapidă, care poate încărca bateria la 80% în doar 50 de minute. Acest lucru îl face ideal pentru utilizatorii care au nevoie să încarce scuterul lor rapid în timpul unei pauze scurte.

Scuterul electric NIU NQI GTS Pro dispune de un numar impresionant de senzori care transmit date in timp real in cloud.

Scuterul electric Niu NQi GTS Pro vine echipat cu un sistem de iluminare LED, care este foarte eficient în economisirea energiei și în același timp oferă o vizibilitate bună. De asemenea, este dotat cu un sistem de frânare dublă, care include frâne de disc pe ambele roți, oferind astfel o frânare mai sigură și mai eficientă.

În plus, are un display digital multifuncțional, care oferă informații importante, cum ar fi viteza, nivelul de încărcare a bateriei și distanța parcursă. Scuterul este, de asemenea, echipat cu un sistem de navigație GPS, care poate fi conectat la telefonul mobil prin intermediul aplicației NIU, astfel încât utilizatorii să poată găsi cel mai scurt traseu către destinația lor. Si asta nu e tot, vine din fabrica cu sistem de monitorizare GPS, astfel incat tu stii in orice moment unde este scuterul tau. Daca acesta este miscat, vei primi notificare direct pe telefon. Totodata din aplicatie, poti verifica istoricul deplasarilor, poti face diagnoza bateriilor si poti vedea informatii in timp real despre scuter. In cazul in care exista o eroare, in baza seriei de sasiu, se poate face o diagnoza de la distanta.

Pe scurt, NIU NQi GTS Pro este un scuter electric puternic și eficient, care oferă o alternativă ecologică și economică la vehiculele cu motor termic. Cu o autonomie mare și o gamă de caracteristici avansate, acest scuter este o alegere excelentă pentru cei care caută o modalitate de transport fiabilă și practică în oraș.

Spread the news:

1 Comment

  • In concluzie, scuterul electric Niu NQi GTS Pro este un produs modern si eficient care imbina beneficii ecologice si economice cu confortul de care ai nevoie pentru transportul tau urban. Il poti accesa acum si profita de subventiile oferite prin programul Rabla Plus, pentru a face achizitia mai accesibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *