Cucereste muntele cu Moonbike – un veritabil E-bike senilat 100% electric

Revolutia vehiculelor electrice continua si cucereste chiar muntele. Stim cu totii ca acumulatorii nu se comporta foarte bine la temperaturi scazute. Daca pentru unii producatori acesta anotimpul rece este un impediment, iata ca se gasesc si curajosi care imping limitele si gasesc solutii pentru ca distractia electrica sa continue si pe zapada. Ce vedeti in imaginile de mai jos se numeste Moonbike un veritabil E-bike senilat 100% electric ce poate ajunge la 45 km/h.

Face parte din noua revolutie electrica ce va schimba modul de deplasare pe munte si zapada. Fara zgomot si mai ales fara poluare.

Specificatii Moonbike

Este un snowmobil ultra-usor, electric ce are un schi lat in partea frontala si o senila in partea din spate. Puterea este data de un motor electric de 3 kW si poate ajunge la o autonomie de pana la 35 km cu o singura incarcare. Ca si alte vehicule electrice, vine cu posibilitatea de a detasa bateria.

Este produs de o companie franceza MoonBikes Motors ce isi propune sa produca snowmobile si biciclete electrice. Conceptul este dezvoltat pentru curse scurte, dar in zone greu accesibile. Asemanator cu acest vehicul este si BobSla, un cart electric dezvoltat in Austria.

Optiunea unui acumulator suplimentar ii poate mari autonomia pana la 70 km. Momentan acest vehicul, greu de spus daca este o motocicleta sau snowmobil se afla doar in pre-comanda si va putea fi ales din 2 variante Stardust sau Ranger. A doua varianta permite spatiu sa poti cara schiurile si chiar tracta o sanie.

Preturile nu sunt inca furnizate, insa cu siguranta acest gen de vehicule isi vor gasi locul pe langa cabanele de munte sau in flota salvatorilor montani.

Spread the news:

1 Comment

Comments are closed.