Canoo Pickup Truck – cel mai cool camion electric dezvoltat pana in prezent

Daca sunteti pasionati de domeniul electric, este foarte posibil sa fi auzit despre compania Canoo. Bazele acestei companii au fost puse de cativa fosti membri Faraday Future. In 2019, Canoo a scos capul in lume cu o autoutilitara construita pe sasiu de tip skateboard. In 2020, Canoo a prezentat o autoutilitara destinata livrarilor, folosind aceeasi platforma. Azi, compania se pregateste sa lanseze al treilea vehicul electric – Canoo Pickup Truck.

canoo Pickup Truck

Acesta arata genial si nu se aseamana cu nimic din ce am putea vedea in prezent pe strazi, poate doar prin Japonia cu micro-vanurile sale. Canoo Canoo Pickup Truck are dimensiunile unei masini normale, 4.677 mm lungime si 1.980 mm latime.

Citeste si: KFC apeleaza la vehicule electrice autonome 5G pentru a lupta impotriva COVID

Asemenea vehiculelor electrice Rivian R1T si Bollinger, Canoo demonstreaza inca o data avantajele folosirii motoarelor electrice. Platforma de tip skateboard ii permite un centru de gravitate jos si foarte mult spatiu pentru pasageri si bagaje, cabina fiind asezata frontal.

canoo Pickup Truck

Specificatii Canoo Pickup Truck:

745 N.m cuplu⁠⁠
Capacitate de încărcare utilă de 816kg⁠⁠
Autonomie: aproximativ 321 km
Pre-comenzi deschise Q2 2021⁠⁠
Livrările încep din 2023⁠⁠

Camioneta a fost dezvoltata atat pentru partea utilitara necesara pentru o afacere, dar si de aventura pentru a putea iesi cu familia in natura.

Canoo va intra in productie abia in 2023 si este devreme sa aflam specificatiile exacte. Va avea posibiltate de tractiune pe puntea spate sau integrala, motoare undeva pe la 600 cp si o autonomie de 321 km cu o singura incarcare. Nu stim inca pretul, extimam undeva pe 33000 dolari.

Aceste vehicul electric este gandit pentru a acoperi multiple activitati: de la transport utilitar la excursii in natura. Este gandit de asa maniera incat poate sa fie compartimentat conform nevoilor utilizatorilor.

Imaginile din randari nu fac decat sa ne bucure privirea si sa speram la un viitor al vehiculelor electrice eficiente, cu design cool si practice.

Credit: https://arstechnica.com

Spread the news:

1 Comment

Comments are closed.