Bicicleta electrica Aero EB-01 de la NIU – vehiculul ideal pentru livrare

NIU a lansat la CES in primavara anului 2020 bicicleta electrica cu asistenta Aero EB-01. Aceasta a starnit mult interes datorita designului si specificatiilor atractive. AERO EB-01 are un aspect futurist si te duce cu gandul mai degraba la un scuter electric si nu la o bicicleta.

bicicleta-electrica-niu-aero-namstare

Conform producatorului, NIU Aero EB-01 este cel mai eficient vehicul de pana acum. In primul rand aceasta bicicleta electrica cu asistenta electrica are o multime de avantaje, de la autonomia marita, la costuri foarte mici cu deplasarea in orase, dar si lipsa reglementarilor legislative.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RWDeji6TJ_M[/embedyt]

Specificatii

Bicicleta electrica NIU Aero EB-01 vine cu un acumulator detasabil de 1kWh ce promite o autonomie de pana la 120 km si o viteza maxima de 25Km/h, mai putin in US unde poate ajunge la 50km/h. Celulele folosite sunt 18650 Panasonic cu o capacitate de 48V si 21 Ah, avand o descarcare de 40A. Se poate conduce fara permis, respecta reglementarile in vigoare din EU si Romania.

Motorul este Bafang (RM G062) de 250W, iar timpul de incarcare al acumulatorului este de aproximativ 4 ore. Controllerul ce face transferul de energie este de tip FOC (Filed oriented vector control).

Vine dotata cu suspensie fata/spate, frane hidraulice Magura pe disc si un display care iti reda o multitudine de informatii. Nu se putea sa nu fie prevazuta cu farul distintiv NIU in forma de cerc. Tot din categoria detaliilor specifice NIU amintim si GPS integrat impreuna cu aplicatia pentru smartphone NIU.

De ce Aero EB-01 va fi vehiculul ideal pentru serviciile de livrari in Romania?

  1. In primul rand vorbim despre un vehicul premium, extrem de eficient, cu autonomie mare ce poate fi condus fara permis.
  2. Modulul GPS si aplicatia il face sigur in fata unui posibil furt, dar si foarte usor de urmarit.
  3. Intretinerea este minima fiind un vehicul extrem de fiabil la o utilizare zilnica.
  4. Confort si siguranta. Avand suspensie fata si spate, precum si frane hidraulice pe disc ofera un confort sporit si o siguranta conducatorului la o utilizare indelungata. Sistemul de iluminare o face capabila a fi folosita si in conditii de iluminare redusa sau noaptea.

Bicicleta electrica NIU va fi disponibila in Romania in a doua parte a anului 2021.

Vezi toata gama de vehicule electrice NIU.

Spread the news: